• Vrijwilligers VV Mildam op het TT Circuit Assen

  23 apr 2024
 • Op twee koude dagen in Assen, waar het gebrul van motoren en de geur van benzine in de lucht hingen, stonden de vrijwilligers van VV Mildam klaar om hun bijdrage te leveren aan de catering.

  Van het verzorgen van een warme kop koffie tot het schenken van veel koude biertjes, deze vrijwilligers deden het allemaal. Ze werkten als een geoliede machine, met een glimlach op hun gezicht en een tomeloze energie. Het was niet alleen hard werken. Er was ook veel plezier en lol.

  En waarom deden ze dit? Met de werkzaamheden konden ze geld verdienen en hiermee de club steunen. Van elk getapt biertje of verkocht kopje koffie gaat een deel naar de club.

  Vrijwilligers zijn niet altijd zichtbaar, maar met hun inzet en toewijding maken ze het verschil. Zo ook het afgelopen weekend. Trots op iedereen die heeft meegeholpen en op naar het volgende evenement.

  Ook tijdens de TT op 29 en 30 juni staan vrijwilligers  van VV Mildam achter de bar op het circuit. Wil je een steentje bijdragen? Meld je dan aan om gezellig mee te gaan en de club te helpen.