• Nog een paar weken en dan is het zover: Jubileumfeest bij vv Mildam. De commissie is druk bezig met de organisatie en over de precieze invulling van het programma is steeds meer bekend. De teams voor de toernooien zijn geregeld, scheidsrechters en overige vrijwilligers zijn gevraagd voor de vele taken en dagelijks komen er aanmeldingen voor het buffet binnen. Uiteraard kunnen we altijd nog wat extra helpende handen gebruiken. Aanmelden voor het buffet kan tot 15 mei.

  Op vrijdagavond 7 juni wordt het feestweekend afgetrapt met een 7x7 toernooi. Bij de heren doen er teams van Mildam, Oldeholtpade, vv Heerenveen, Langezwaag, Udiros en Wolvega mee. Bij de dames doen Mildam, Langezwaag, FFS, Oldeholtpade, Wolvega en DWP mee. Het toernooi begint om 19:00 uur en rond 21:00 worden de laatste wedstrijden gespeeld. Daarna is er muziek van Daniel Oostra in de tent. Ook is er een verloting met mooie prijzen!

  De zaterdag start met een toernooi voor de JO9 en JO10. Teams van Mildam, Udiros, DWP, Read Swart, Oldeholtpade, vv Heerenveen en Heerenveense Boys doen mee. Dit begint om 10:00 uur en eindigt aan het begin van de middag met de prijsuitreiking.

  Om 15:30 gaat de jubileum dag verder met de wedstrijd tegen oud sc Heerenveen. Het team van oud-Mildam staat onder leiding van Andre Bloemhof. Het team van sc Heerenveen staat onder leiding van Jan de Jonge en Henk Hartkamp. Spelers die erbij zullen zijn, zijn o.a. Gertjan Verbeek, Pieter Bijl, Geert Arend Roorda en Gerald Sibon. Omroeper van dienst tijdens de jubileumwedstrijs is Jouke de Vries, die na dit seizoen na 36 jaar stopt bij sc Heerenveen. Voor wie zijn vertrouwde stem dan al mist, komt hij nog een keer in actie als “stadionspeaker” van de Wissel.

  Voor 65+ (oud-) leden en voor diegene die zich hierbij thuis voelen is er van 16:30 tot 17:30 een informeel samenzijn in de tent onder het genot van een drankje.

  Om 18:00 uur begint de receptie met lopend buffet, waarna om 20:00 de feestavond aanvangt met daarbij een optreden van “Troubatainer” Rintje Kas! Ook op deze dag zijn er weer hele mooie prijzen te winnen. Mis het niet! Aanmelden voor het buffet kan via vvmildam95jaar@outlook.com of 06-30246218. Graag voor 15 mei.

  Programma 95-jarige jubileum vv Mildam

  7-juni-2024

  19.00 7x7 toernooi dames en heren

  21:00 Livemuziek van Daniel Oostra in de tent

  8-juni-2024

  10.00 Jeugdtoernooi JO9 en JO10

  15.30 Wedstrijd vv Mildam - oud sc Heerenveen

  18.00 Receptie met lopend buffet (opgave verplicht)

  20.00 Feestavond met livemuziek van Rintje Kas